Termeni si conditii

Termeni si conditii

Va multumim pentru vizitarea website-ului elmasnuts.ro.

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din prezentul document: orice utilizare a acestui website implica acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate mai jos.

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor Notei de Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal de pe acest website.       

Accesand si utilizand elmasnuts.ro, acceptati si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Golden Foods Snacks SA sunt inlocuite prin prevederile Termenilor si Conditiilor de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati in totalitate Termenii si Conditiile de Utilizare ale elmasnuts.ro, va rugam sa parasiti acest site.

ACURATETEA, INTEGRALITATEA SI ACTUALITATEA INFORMATIEI

Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari de continut ale acestui website. Nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete.

Produsele care apar pe acest site sunt doar reprezentari vizuale si ca atare, acestea nu constituie adevarata lor dimensiune, culoare etc.

TRANSMITERE

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau informatii, altele decat cele cu caracter personal, vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate.

Golden Foods Snacks SA nu are nici o obligatie de a folosi informatia primita.

Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul continutului transmis, ca materialul transmis nu este calomnios si ca folosirea sa de catre Golden Foods Snacks SA nu incalca drepturile niciunei terte parti si nicio alta lege in vigoare.

Tot ceea ce transmiteti sau expediati prin intermediul acestui site devine proprietatea Golden Foods Snacks SA si poate fi folosit in orice scop.

PROPRIETATEA CONTINUTULUI

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind toate textele si imaginile care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) Golden Foods Snacks SA sau al altora au toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat, orice continut care consta intr-o marca sau logo reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a Golden Foods Snacks SA sau a altora.

Aveti dreptul sa parcurgeti acest website, sa reproduceti, dar nu in scop comercial, portiuni prin imprimare, descarcare sau sa le distribuiti tertilor. Acestea se pot face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor si alte insemne de proprietate.

LIPSA GARANTIILOR

Folosirea acestui website se va face pe riscul dumneavoastra personal si exclusiv.

Golden Foods Snacks SA nu ofera nici un fel de garantie, nici explicita, nici implicita, statutorie sau de alt tip, inclusiv garantii cu privire la faptul ca materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de incredere, actuale, precum si ca accesul la acest website va fi neintrerupt sau fara erori sau fara virusi, nici cu privire la faptul ca accesul la acest website va fi securizat si ca orice sfat sau opinie obtinuta de la Golden Foods Snacks SA prin intermediul acestui website vor fi corecte si complete. In consecinta, Golden Foods Snacks SA, nu face nici un fel de declaratii si nu isi asuma nici un fel de garantii cu privire la cele de mai sus.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara notificare prealabila, in orice moment, accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia.

LINK-URI CATRE ALTE WEBSITE-URI

Link-urile de pe website-ul elmasnuts.ro va pot trimite in afara sistemelor Golden Foods Snacks SA, iar Golden Foods Snacks SA nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, acuratetea sau functionarea acestor terte website-uri. Link-urile sunt oferite cu buna credinta si Golden Foods Snacks SA nu poate fi considerat responsabil pentru nicio schimbare ulterioara in alte website-uri ale caror link-uri sunt oferite de noi. Golden Foods Snacks SA nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si functionalitatea acestor site-uri. Includerea oricarei trimiteri catre alte website-uri nu implica sustinerea acestora de catre Golden Foods Snacks SA. Va recomandam sa cititi cu atentie notele legale si de confidentialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitati.

De asemenea, Golden Foods Snacks SA nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prezente pe aceste de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens garantia Golden Foods Snacks SA.

RESPONSABILITATE LEGALA

Golden Foods Snacks SA si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nicio responsabilitate legala sau de alt tip pentru niciun fel de daune, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website.

Golden Foods Snacks SA si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil.

Mai mult, Golden Foods Snacks SA nu va avea nicio responsabilitate legala sau de alta natura pentru nicio pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website.

In limita maxima prevazuta de legislatia aplicabila, renuntati in mod expres la orice pretentie fata de Golden Foods Snacks SA sau fata de reprezentantii sai, pretentii ce ar putea rezulta in urma folosirii sau accesarii de catre dumneavoastra a acestui website.

ACTIVITATI INTERZISE

Este interzisa intreprinderea oricarui act pe care Golden Foods Snacks SA la libera sa alegere, il poate considera inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege aplicabila acestui website, incluzand dar fara a se limita la:

  • Folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia Golden Foods Snacks SA, angajatii sai sau alti indivizi;
  • Afisarea pe sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale Golden Foods Snacks SA sau ale tertilor.
  • Incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor Golden Foods Snacks SA sau proprietatilor altor persoane;
  • Orice act ce ar constitui o incalcare a confidentialitatii;

JURISDICTIE SI LEGE APLICABILA

Produsele Golden Foods Snacks SA, materialele, ofertele si informatiile care apar pe acest site sunt destinate pentru utilizatorii din Romania.

Dumneavoastra si Golden Foods Snacks SA sunteti de acord ca orice controverse sau pretentii provenind din sau in legatura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi inaintate exclusiv instantelor din Bucuresti, Romania.