Un mic dejun rapid de preparat, numai bun sa incepi ziua cu ceva usor si gustos.
Timp de preparare si gatire: 15 min
Ingrediente:
2 oua
500g de Kale
1 lingura de dressing pentru salata
1/2 para taiata cubulete
1-2 linguri de seminte de dovleac
1 lingura de coacaze
1-2 catei de usturoi
Mod de preparare:
- Se indeparteaza capetele mai groase ale tulpinii de Kale. Partea frageda care ramane se taie in felii subtiri pentru pentru ca aburul sa patrunda uniform si o aroma mai buna.
- Inainte de a fi pus la abur, Kale maruntit se lasa sa stea 5 min, timp in care se curata si se zdrobeste usturoiul.
- Kale se amesteca cu usturoiul si se lasa impreuna 5 min, apoi se pun in oala cu abur pentru 5 min.
- Kale scos de la aburi se lasa 5 min si se adauga dressingul, para, coacazele si semintele de dovleac, apoi se amesteca.
- Se serveste alaturi de oua fierte moi sau ochiuri.
Numar de portii: doua portii
Pofta buna!